ΕΜΑΡΤ
0

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80EURO !  +306907161417  

Όροι χρήσης

24.02.2024 Εκτύπωση

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στην ιστιοσελίδα μας. Το www.emart.gr είναι το ελληνικό ηλεκρονικό κατάστημα της εταιρείας μας MARTBG Ltd που εδρεύει στην πόλη Burgas, 97bl. k/s 'Lazur' 8000, Bulgaria με VAT ID No: BG200172226, τηλέφωνα επικοινωνίας +306907161417, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@emart.gr . (εφεξής ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ΠΩΛΗΤΗΣ)

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις καλύπτουν αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που βρίσκεται στον ιστότοπο www.emart.gr (εφεξής το «site»). Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε Χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (εφεξής ο «Πελάτης» ή «Χρήστης» αντίστοιχα) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος Χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης. Αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του Νόμου περί Προστασίας των Καταναλωτών (CPA), καθώς και με άλλους κανονισμούς που ισχύουν. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 09.01.2016. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για ηλεκτρονική επίλυση διαφορών καταναλωτών (πλατφόρμα ODR) κυκλοφόρησε στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους.

"ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" είναι η παραγγελία που έκανε ο Χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την αγορά ενός ή περισσότερων συγκεκριμένων αγαθών (προϊόντα). Τα εμπορεύματα συσκευάζονται και αποστέλλονται μέσω courier σε μια προκαθορισμένη διεύθυνση με την παραγγελία από τον Χρήστη, αφού εγκριθεί μέσω email ή τηλεφώνου. Η έγκριση μέσω email πραγματοποιείται στέλνοντας ένα email για επιβεβαίωση. Η έγκριση μέσω τηλεφώνου γίνεται μετά από κλήση από έναν υπάλληλο του διαδικτυακού μας καταστήματος για επιβεβαίωση.

"ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ" είναι η σύμβαση που συνάπτεται εξ αποστάσεως μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος για την αγορά και πώληση αγαθών μεταξύ Πωλητή και Χρήστη.

Το "COURIER" είναι ένας έμπορος που παραδίδει τα προϊόνατ στη διεύθυνση που καθορίζεται από το χρήστη και εργάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου περί ταχυδρομικών υπηρεσιών.

1. Η περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.emart.gr είναι εντελώς δωρεάν και προσβάσιμη από οπουδήποτε στον κόσμο.

1.2. Προκειμένου να πραγματοποιήσει αγορές στο www.emart.gr ο χρήστης έχει τις παρακάτω επιλογές:

- Με την εγγραφή με email, κωδικό πρόσβασης, όνομα, διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου (με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να παρακολουθείτε και τις παλιές παραγγελίες σας)

- Ψώνια ως επισκέπτης , αφού συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία

- Γρήγορη σύνδεση με Facebook ή Google

1.3. Η MARTBG EOOD είναι εγγεγραμμένος διαχειριστής προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (PDPA) και έχει το δικαίωμα να συλλέγει, να επεξεργάζεται και να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος, ενώ έχει την υποχρέωση να τα διατηρεί προσωπικά δεδομένα, να μην τα χρησιμοποιεί για άλλους σκοπούς, ούτε να τα παρέχει σε τρίτους, εκτός από τους Πωλητές στο κατάστημα.
1.4. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.emart.gr για κάθε προϊόν αναγράφεται η τιμή, τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος και πρόσθετες πληροφορίες που στοχεύουν στο να βοηθήσουν να κάνουν μια ενημερωμένη επιλογή κατά την αγορά του προϊόντος

1.5. Όλες οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι τελικές, σε ευρώ (EUR).

1.6. Υπάρχει ένα κουμπί 'Αγορά' δίπλα σε κάθε προϊόν στη σελίδα. Πατώντας αυτό το κουμπί αποθηκεύεται το επιλεγμένο προϊόν στο εικονικό καλάθι αγορών του χρήστη. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Καλάθι αγορών', ο χρήστης μπορεί να δει το περιεχόμενο του εικονικού καλαθιού αγορών, να προσθέσει νέα προϊόντα ή να αφαιρέσει αυτά που δεν θέλει. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί 'Παραγγελία', εμφανίζονται τα τα στοιχεία του πελάτη, οι πληροφορίες παράδοσης και η επανεξέταση του εικονικού καλαθιού αγορών. Η παραγγελία ενεργοποιείται πατώντας το κουμπί 'Επιβεβαίωση παραγγελίας'.

 1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΊΟΝΤΩΝ
  1.1. Για να παραγγείλετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο Χρήστης πρέπει να καθορίσει:

  1.1.1. έγκυρη διεύθυνση e-mail ·

  1.1.2. σωστά συμπληρωμένη διεύθυνση για την παράδοση των εμπορευμάτων και την τιμολόγηση ·
  1.1.3. σωστά συμπληρωμένα στοιχεία επικοινωνίας - δύο ονόματα, τηλέφωνο.

  1.2. Σε περίπτωση που τα παραγγελθέντα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, ο Πωλητής μας ειδοποιεί τον Χρήστη. Εάν ο Χρήστης δεν συμφωνεί να αντικαταστήσει την παραγγελία με άλλο προϊόν, η παραγγελία ενδέχεται να ακυρωθεί.

  1.3. Οι παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.emart.gr γίνονται δεκτές 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  1.4. Οι ώρες εργασίας των συμβούλων του ηλεκτρονικού καταστήματος emart.gr είναι:
  από Δευτέρα έως Σάββατο - από τις 09:30 έως τις 18: 30
  1.5. Ο χρήστης μπορεί να απορρίψει μια παραγγελία χωρίς να χρειάζεται να αναφέρει τους λόγους της απόρριψης.

  1.6. Η ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που καθορίζεται στον ιστότοπο - e-mail: orders@emart.gr. Για να είναι έγκυρη η ακύρωση παραγγελίας, ο Χρήστης πρέπει να παρέχει: τον αριθμό της παραγγελίας, τον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει στην παραγγελία, τα δύο ονόματά του με τα οποία έχει εγγραφεί στον ιστότοπο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) με την οποία έχει εγγραφεί στον ιστότοπο και το συνολικό ποσό της παραγγελίας .
 2. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
  2.1. Η παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων δεν πραγματοποιείται τις Κυριακές και τις αργίες.

  2.1.1. Κανονική παράδοση - εντός 4 (τεσσάρων) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

  2.2. Η παράδοση πραγματοποιείται στην ακριβή διεύθυνση που καθορίζει ο Χρήστης (είτε κατοικία είτε επιχείρηση) ή στο γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

  2.3. Εάν ο Χρήστης δεν παρέχει πρόσβαση και όρους για την παράδοση των αγαθών στην καθορισμένη διεύθυνση εντός της καθορισμένης περιόδου ή δεν πάει στο καθορισμένο γραφείο της επιλεγμένης εταιρείας ταχυμεταφορών για να παραλάβει τα αγαθά εγκαίρως, εάν έχει επιλέξει αυτήν την επιλογή, ο Πωλητής απαλλάσσεται από την υποχρέωση.

 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα "ΕΜ ΑΡΤ" και ο Πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή Μην ξεχάσετε να ζητήσετε και να λάβετε από την εταιρεία ταχυμεταφορών Απόδειξη ταχυδρομικής εντολής, η οποία είναι φορολογική απόδειξη και είναι ένα έγγραφο που πιστοποιεί και δημοσιεύει την πληρωμή. Σε περίπτωση που επιλέξετε Πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος - Η παράδοση ξεκινά με την παραλαβή του οφειλόμενου ποσού στον καθορισμένο λογαριασμό του MARTBG EOOD

4. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

4.1. Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους.

4.2. Σε περίπτωση επιστροφής, ο Χρήστης υποχρεούται να επιστρέψει τα αγορασμένα προϊόντα άθικτα, κλειστά και στην αρχική τους συσκευασία, συνοδευόμενα πάντα από το δελτίο αποστολής ή την απόδειξη.

4.3. Εάν ο Χρήστης έχει προπληρώσει για τα προϊόντα, το ποσό που πληρώθηκε για τα επιστρεφόμενα αγαθά επιστρέφεται εντός 15 / δεκαπέντε / ημερών μετά την επιστροφή των προϊόντων. Τα ποσά δεν επιστρέφονται έως ότου ο χρήστης επιστρέψει τα αγαθά. Εάν τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός της περιόδου σύμφωνα με το σημείο 5.1, η επιστροφή δεν θα τεθεί σε ισχύ.

4.4. Ο προσωπικός τραπεζικός λογαριασμός του πελάτη - IBAN και BIC, πρέπει να υπάρχει στο αίτημα επιστροφής, στο οποίο πρέπει να επιστραφεί το ποσό που καταβλήθηκε για τα προϊόντα, το ποσό επιστρέφεται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων αγαθών!

Ποσά για έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται!

Τα έξοδα αποστολής για επιστροφή, αντικατάσταση επιβαρύνουν τον Χρήστη! Εκτός:

- έχει καταστραφή κατά την αποστολή και μεταφορά

- έχει γίνει λάθος στο προϊόν που έχει σταλεί, λάθος κωδικός

- η τιμή πληρωμής δεν αντιστοιχεί στην τιμή πώλησης κατά την παραγγελία του προϊόντος

4.5. Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, ο Χρήστης μπορεί να επιλέξει να αντικαταστήσει το συγκεκριμένο αντικείμενο για το ίδιο χωρίς ελαττώματα ή άλλο, ή να επιστρέψει τα προϊόντα σε αντάλλαγμα για επιστροφή χρημάτων. Ένας σύμβουλος ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να προτίνει την αντικατάσταση του αντικειμένου με ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας - (σε αυτήν την περίπτωση ο Χρήστης πληρώνει τη διαφορά).

5. ΔΙΑΦΙΜΗΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

5.1. Όταν ένας Χρήστης κάνει εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργώντας ένα Προφίλ στον Ιστότοπο, αποδέχετε τους Γενικούς Όρους και συμφωνεί να λαμβάνει στο e-mail και στο κινητό του φυλλάδια ή / και ειδοποιήσεις από το www.emart.gr, καθώς και μηνύματα σχετικά με παραγγελίες. εμπορευμάτων και επιβεβαιώσεις για αλλαγή των στοιχείων του.
6.2. Ο χρήστης μπορεί να εξαιρεθεί από τη λήψη φυλλαδίων ή / και ειδοποιήσεων στο e-mail του και στο κινητό του τηλέφωνο ανά πάσα στιγμή:

5.2.1. Απαντώντας στο φυλλάδιο ή / και στην ειδοποίηση με το κείμενο Κατάργηση εγγραφής.

5.3. Εάν, μετά την άρνησή του να λαμβάνειι φυλλάδια ή / και ειδοποιήσεις, ο Χρήστης παραγγείλει, θεωρείται ότι συμφωνεί και πάλι να λαμβάνει φυλλάδια ή / και ειδοποιήσεις.

6. ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Κάθε Χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του site σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον Χρήστη. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρει ο Χρήστης. Ο Χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα εξής πεδία: όνομα, διεύθυνση, μήνυμα κλπ στις online φόρμες επικοινωνίας. Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα www.emart.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει , ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές , ή εθνικές διακρίσεις. Η χρήση του site υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς νόμους και ο Χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιείται το site μας με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους.

7.ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ (LINKS)

Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (links). Θα θέλαμε να σας γνωστοποίησουμε πως ουδεμία ευθύνη δεν φέρουμε για τους όρους χρήσης και την πρακτική απορρήτου που έχουν επιλέξει. Σας συνηστούμε τα ανατρέξετε και να διαβάσετε την δική τους ειδική ενότητα πριν την οποιαδήποτε αποδοχή. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Τα links παρέχονται προς διευκόλυνση των χρηστών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με αποκλειστική δική τους ευθύνη.

8.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η ιστοσελίδα www.emart.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός ιστότοπος . Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.

 
'