ΕΜΑΡΤ
0

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80EURO !  +306907161417  

Πολιτική Απορρήτου

14.10.2022 Εκτύπωση

Πολιτική Απορρήτου

Εμείς στην MARTBG Ltd με διεύθυνση 97 bl.k/s 'Lazur' 8000 Burgas Bulgaria (εφεξής ΕΜ ΑΡΤ ή εμείς) νοιαζόμαστε για εσάς και τα προσωπικά σας δεδομένα, θέλουμε να γνωρίζετε και να έχετε έλεγχο στο ποια δεδομένα μοιράζεστε μαζί μας και στο τι κάνουμε εμείς με αυτά. Αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το κείμενο αυτό (που ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου), εξηγεί με απλά λόγια αλλά και σαφήνεια τι δεδομένα συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε. Σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε και να αποφασίσετε ποια δεδομένα θέλετε να μοιράζεστε μαζί μας και με ποιο τρόπο. Το www.emart.gr αποτελεί τον δικτυακό τόπο της Εταιρείας, όπου βρίσκεται το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης προϊόντων της εταιρείας.

 

Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα και η επεξεργασία τους

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας.Επεξεργασία είναι η κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή. Η παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων δεν είναι απαραίτητη για να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, παραμόνο για την ολοκλήρωση της τυχόν παραγγελίας σας. Εαν δεν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του facebook λογαριασμού σας. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στο www.facebook.com/about/privacy .

 

Γιατί συλλέγουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα και πως τα χρησιμοποιούμε

Η ΕΜ ΑΡΤ επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για να μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως η εγγραφή νέου μέλους και η διαχείριση λογαριασμού, η υποβολή και διαχείριση ερωτημάτων, κριτικών και σχολίων μέσω της ιστοσελίδας μας, η εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας, καθώς και η παροχή τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης των χρηστών μας. Εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τεχνολογιών όπως τα cookies στη συσκευή σας, συλλέγεται αυτόματα πληροφορία για εσάς, για να σας προσφέρουμε μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε ευκολότερα αυτό που ψάχνετε και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα των cookies.

 

Με ποιούς τα μοιραζόμαστε

Μπορούμε να αποστείλουμε προσωπικές πληροφορίες σε άτομα όπως:

  • τους υπεργολάβους και τους παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν να παρέχουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Προκειμένου να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας, φροντίζουμε, να συνεργαστούμε με υπεργολάβους και παρόχους υπηρεσιών που πιστεύουμε ότι διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης με την ασφάλεια των δεδομένων.
  • οι επαγγελματικοί μας σύμβουλοι (δικηγόροι, λογιστές, οικονομικοί σύμβουλοι κλπ)
  • των ρυθμιστικών αρχών και των κυβερνητικών αρχών σε σχέση με τις διαδικασίες συμμόρφωσης και τις υποχρεώσεις μας
  • Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

 

Marketing

Θα θέλαμε να σας κρατάμε ενήμερους για κάθε καινούρια ενέργειά μας σχετικά με προσφορές ή παραλαβές, που ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν. Γι' αυτό τον λόγο μπορούμε να σας στέλνουμε διαφορετικών ειδών μηνυμάτων όπως email, sms, mobile push, webpush κ.α. τα οποία περιέχουν σχετικές πληροφορίες με προσφορές ή παραλαβές προϊόντων, ακόμα και ερωτηματολόγια σχετικά με την βελτιστοποιήση της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών μας. Η οποιαδήποτε συλογή πληροφοριών σας εγγυούμαστε ότι γίνεται πάντα σεβόμενη την ελευθερία και τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να παρέχουμε τις υπηρεσίες σε εσάς και σε άλλους και να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Εάν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία ή να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Λάβετε υπόψη ότι αν ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες από τους διαγραμμένους λογαριασμούς ως απαραίτητες για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, θα συμμορφωθούμε με το νόμο, θα αποτρέψουμε την απάτη, θα συλλέξουμε αμοιβές, θα επιλύσουμε διαφορές, θα επιλύσουμε προβλήματα, και θα προβούμε σε άλλες ενέργειες που επιτρέπονται από το νόμο.Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως ή ανώνυμα, για παράδειγμα με τη συγκέντρωση με άλλα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό προγραμματισμό. Οι πληροφορίες που διατηρούμε θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και της παρούσας Πολικής Προστασίας.

 

Οι δεσμεύσεις μας

Εμείς στην ΕΜ ΑΡΤ παίρνουμε την ιδιωτικότητά σας στα σοβαρά. Λαμβάνουμε καθημερινά τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, σύμφωνα με τα τεχνολογικά πρότυπα και την ισχύουσα νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, είτε από εμάς είτε από τρίτα μέρη για λογαριασμό μας, είναι σύννομη, ενδεδειγμένη και διαθέτει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για να αποτρέψει κάθε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να διορθώσετε, να ελέγξετε και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλοντάς μας την αίτησή σας στο ηλεκρονικό μας ταχυδρομείο: info@emart.gr. Προς αποφυγή κακόβουλων πράξεων και παρεξηγήσεων σας παρακαλούμε να στείλετε το αίτημά σας από το ίδιο email που είχατε κάνει την εγγραφή σας, επίσης ίσως σας ζητηθούν και κάποια άλλα στοιχεία για να μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε την ταυτότητά σας.

 

Προστασία Συναλλαγών

Όλες οι συνναλαγές που εξοφλούνται μέσω Paypal ή Πιστωτική κάρτα εκτελούνται με ασφάλεια και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς και το Paypal και η τράπεζα διατηρούν συστήματα υψηλού επιπέδου ασφαλείας για ηλεκτρονικές συναλλαγές.Επιπλέον, ποτέ δεν αποθηκεύονται στην βάση μας στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου
Συννεχίζοντας τη χρήση της παρούσας ιστιοσελίδας αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής. Εάν δεν συνφωνείτε παρακαλείσθε να μην γνωστοποιέιτε κανένα προσωπικό σας στοιχείο.

 

Αλλαγές στη Δήλωση

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής και τροποποίησης όρων της παρούσας Δήλωσης, σεβόμενοι πάντα την ιδιοτικότητά σας και τους ισχύουσες νομοθεσίες. Σε περίπτωση τροποποίησης, μαζί με τις αλλαγές θα δημοσιευτεί και η ημερομηνία της εκάστοτε τροποποίησης στο παρόν άρθρο. Οι νέοι όροι και προθποθέσεις ισχύουν από την ημερομηνία υποβολής τους. Εάν υπάρξει ριζική αλλαγή σε κάποιον από τους όρους θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση στην αρχική μας σελίδα.  

'